Геоінформаційні системи екологічної безпеки Тернопілля з використанням екологічного аудиту та моніторингу - Триснюк, В.М. (Екологічна безпека та природокористування, 2012)
У статті досліджено геоінформаційні системи екологічної безпеки з використанням екологічного аудиту і моніторингу. Дослідження проводились на прикладі 8 районів Тернопільської області і на даний час апробуються на інших районах. У результаті комп.ютерного аналізу складено карти сумарного коефіцієнта забруднення, що дає можливість розробляти відповідні стабілізаційні заходи. В статье исследованы геоинформационные системы экологической безопасности с использованием экологического аудита и мониторинга. Исследования проводились на примере 8 районов Тернопольской области и в настоящее время апробируются на других районах. В результате компьютерного анализа составлены карты суммарного коэффициента загрязнения, что дает возможность разрабатывать соответствующие стабилизационные меры. The paper investigated the GIS environmental safety with environmental audits and monitoring. Research conducted by the example of 8 districts in Ternopil region and
currently aprobuyutsya in other areas. As a result of computer analysis drawn maps of the total pollution coefficient which allows to develop appropriate stabilization measures.