Формалізована модель системи технічного обслуговування бортового РЕО - Ткалич, О.П. (Математичні машини і системи, 2005)
Стаття присвячена розробці напівмарковської моделі системи технічного обслуговування
бортового радіоелектронного обладнання. Отримано загальний математичний вираз для критерію
ефективності такої системи, що дозволяє досліджувати та проектувати систему технічного
обслуговування з заданими характеристиками. Статья посвящена разработке полумарковской модели системы технического обслуживания
бортового радиоэлектронного оборудования. Получено общее математическое выражение для критерия
эффективности такой системы, что позволяет исследовать и проектировать системы технического
обслуживания с заданными параметрами. The semi-Markovian model of technical maintenance system for radio electronic equipment is worked out.
The general equation is given for the criterion of the best system. The mathematical model permits to research and
design the technical maintenance system with given characteristics.