Вопросы результативности и эффективности внедрения систем менеджмента качества - Стрельников, В.П. (Математичні машини і системи, 2005)
В статье определены вопросы результативности и эффективности внедрения систем менеджмента качества (СМК). Отмечены основные аргументы в пользу внедрения СМК. На конкретном примере рассматривается экономический эффект от внедрения СМК. У статті визначені питання результативності та ефективності впровадження систем менеджменту якості (СМЯ). Відмічено основні аргументи на користь впровадження СМЯ. На конкретному прикладі розглядається економічний ефект від впровадження СМЯ. In article are determined a questions of productivity and efficiency of implementing a quality management systems (QMS). The basic arguments for the benefit of implementing QMS are designated. On a concrete example economic benefit of implementing QMS is considered.