Аналіз систем абонентського доступу з ортогональним сегментуванням - Антонов, В.В.; Паук, С.М. (Математичні машини і системи, 2006)
У статті аналізується ефективність використання технології сегментування у цифрових
абонентських лініях (ЦАЛ). Запропоновано аналітичні моделі, які дозволяють оцінювати доцільність
використання ортогональних сигналів в ЦАЛ в залежності від параметрів і умов роботи системи. В статье анализируется эффективность использования технологии сегментирования в
цифровых абонентских линиях. Предложены аналитические модели, которые позволяют оценивать
целесообразность использования ортогональных сигналов в цифровых абонентских линиях в зависимости
от параметров и условий работы системы. Effectiveness of technology of segmentation using analysis for digital subscriber line (DSL) is analyzed.
Analytical models which permits to estimate orthogonal signals using in the dependence on parameters and condition
of DSL work are offered.