Комплексний нефелометричний вимірювач метеорологічних параметрів - Іванов, Б.О.; Осіс, В.Б. (Український науково-дослідний гідрометеорологічний інститут МНС та НАН України, 2012)
Наведено опис розробленого вимірювача метеорологічних параметрів, структуру та результати лабораторних досліджень діючого макета вимірювача. Приведено описание разработанного измерителя метеорологических параметров, структуру и результаты лабораторных исследований действующего макета измерителя. The description of the developed measuring instrument of meteorological parameters, structure and results of laboratory researches of a working breadboard model of measuring instrument is given.