До 60-річчя В.М. Петліна (Український географічний журнал, 2011)
15 березня 2011 р. колеги привітали з ювілеєм Валерія
Миколайовича Петліна – доктора географічних наук, завідувача
кафедри конструктивної географії і картографії Львівського
національного університету імені Івана Франка.