Педагогічні програмні засоби та їх впровадження у навчально-виховний процес - Курилов, М.О.; Чередниченко, І.П. (Штучний інтелект, 2010)
У статті розглядаються окремі проблеми впровадження педагогічних програмних засобів у навчально-виховний процес. Запропоновані методики покращення змістовної частини ППЗ, за рахунок залучення до розробки вчителів-предметників. В статье рассматриваются некоторые проблемы внедрения педагогических программных средств в учебно-воспитательный процесс. Предлагаются методики по улучшению содержательной части ППЗ, за счет привлечения к разработке учителей-предметников. In the article some problems of introduction of pedagogical programm facilities in educational process are examined. The methods for the content improvement by means of teachers’ experience are offered.