Три пріоритетні електронні знімки Д.П. Дьоменка - Вальтер, А.А. (Записки Українського мінералогічного товариства, 2009)
6 грудня 2008 р. на 72-му році життя після нетривалої тяжкої хвороби помер відомий науковець Дмитро Петрович Дьоменко. Він був неперевершеним знавцем і майстром з електронної мікроскопії, насамперед мінералів.