Організація влади та розподіл управлінських функцій між Президентом України та Кабінетом Міністрів України в контексті конституційної реформи - Крейденко, В.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2010)
У статті проаналізовано особливості організації влади
та розподілу управлінських функцій між Президентом України
та Кабінетом Міністрів України в контексті конституційної
реформи, визначено основні проблеми та механізми реалізації
ефективної системи взаємодії. В статье проанализировано особенности организации
власти и распределения управленческих функций между
Президентом Украины и Кабинетом Министров Украины в
контексте конституционной реформы, определены основные
проблемы и механизмы реализации эффективной системы
взаимодействия Organization of power and division of administrative functions
between President of Ukraine and Cabinet of Ukraine in the context
of constitutional reform are analyzed in this article. The basic
problems of and mechanisms of realization of effective system are
identified.