Інноваційний характер державного управління в постіндустріальному суспільстві - Хачатурян, Х.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2010)
У статті розглянуто соціальні детермінанти
інноваційного характеру державного управління в умовах
становлення постіндустріального суспільства. Досліджено
основні напрямки інноваційного розвитку державного
управління. Окреслено системно-інтегрувальні напрями
інноваційних змін у формуванні постсучасних управлінських
практик. Розглянуто роль людського чинника в умовах
постіндустріального суспільства. В статье рассмотрены социальные детерминанты
инновационного характера государственного управления в
условиях становления постиндустриального общества.
Исследованы основные направления инновационного развития
государственного управления. Выделены системно-
интегрирующие направления инновационных изменений в
формировании постсовременных управленческих практик.
Рассмотрена роль человеческого фактора в условиях
постиндустриального общества. The article deals with the social determinants of innovative
character of state administration in the making of postindustrial
society. The main trams of innovative development of state
administration are studied. Systemic and integral trends of
innovative changes in the forming of postmodern management
practices are described. The role of human factor in conditions of
postindustrial society is examined.