Нова граветська стоянка Озерове на Кіровоградщині - Залізняк, Л.Л.; Вєтров, Д.О. (Кам’яна доба України, 2011)
У статті публікуються матеріали нової граветської стоянки Озерове, дослідженої Архіологічною експедицією НаУКМА у 2008 - 2011 рр. поблизу м. Новомиргород на Кіровоградщині. Paper presents materials of new Gravettian site of Ozerovo studied nearby the Novomyrhorod city of Kirovohrad by the Archaeological expedition of NaUKMA in the years 2008-2011.