Антикризова політика Європейського Союзу: уроки для України - Габрилевич, А.С. (Проблеми міжнародних відносин, 2010)
У статті розглядаються пріоритети антикризової
політики уряду України в контексті боротьби зі світовою
кризою країн-членів Європейського Союзу. Зокрема,
проаналізовано низку заходів українського уряду щодо
стабілізації ситуації, спричиненої в Україні наслідками світової
кризи. В статье рассматриваются приоритеты антикризисной
политики правительства Украины в контексте борьбы с
мировым кризисом государств-членов Европейського Союза. В
частности, проанализировано ряд мер украинского
правительства касательно стабилизации ситуации,
спровоцированной в Украине последствиями мирового кризиса. In the article analyses the priorities of anti-crisis policy of the
government of Ukraine in a context of struggle against world crisis
of the states-members of the European Union. In particular, to
analyse anti-crisis actions excepted by the government of Ukraine
and to work out the main priorities of counteraction, directed on the
stabilization and renovation of economy, provoked in Ukraine by
consequences of world crisis.