Посередництво в хабарництві: стан дослідження в кримінально-правовій літературі - Плекан, В.В. (Держава і право, 2012)
На оcнові детального наукового аналізу виділено найбільш дискусійні проблеми, що виникають в ході правозастосування та кримінально-правової кваліфікації дій посередника в хабарництві. На основе детального научного анализа выделены наиболее дискуссионные проблемы, которые возникают в ходе правоприменения и криминально-правовой квалификации действий посредника во взяточничестве. On the basis of detailed analysis the author singles out the most controversial problems in law-enforcement and criminal-legal qualification of the mediator in bribery.