Проведення допиту під час розслідування злочинів, передбачених ст. 368 КК України - Соколова, А.Я. (Держава і право, 2012)
Розглядаються питання проведення допиту під час розслідування злочинів, передбаче них ст. 368 КК України. Визначено особливості тактики проведення допиту окремих категорій осіб. Рассматри ваются вопросы проведе ниядопроса при расследо вании преступлений, предусмотренных ст. 368 УК Украины. Определены особенности тактики проведения допроса отдельных категорий лиц. The issues of questioning during crime investigation under the Art. 368 of the Criminal Code of Ukraine are considered in the article. The author identifies peculiar features of the interrogation tactics for particular categories of persons.