Правове регулювання телерадіомовлення: досвід зарубіжних країн та України - Кукіна, З.О. (Держава і право, 2012)
Розкриваються особливості правового регулювання телерадіомовлення в зарубіжних юрисдикціях та в Україні. Особлива увага приділяється суспільному мовленню як найбільш ефективному, демократичному та розвиненому на Заході різновиду телерадіомовлення. Раскрываются особенно стиправово горегулирования телерадиовещания в зарубежных юрисдикциях и в Украине. Особое внимание уделяется общественному вещанию как наиболее эффективной, демократической и развитой на Западе разновидности телерадиовещания. The article deals with the key features of legal regulation of broadcasting in foreign juris- dictions and Ukraine. Particular attention is paid to public mass media as the most effective, democratic, and developed type of broadcast in the Western countries.