Правові основи правозахисної діяльності органів прокуратури у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення - Арсірій, М.В. (Держава і право, 2012)
Досліджено сучасні правові основи прокурорського нагляду задодержанням законів у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення. Також наведено авторську класифікацію правових основ діяльності органів прокуратури; робиться висновок про необхідність відомчого нормативного врегулю вання діяльності прокуратури у досліджуваній сфері. Исследованы современные правовые основы прокурорского надзора за соблюдением законов в сфере санитарного и эпидемического благополучия населения. Также даётся авторская классификация правовых основ деятельности органов прокуратуры; делается вывод о необходимо сти ведомственного нормативного урегулирования деятельности прокура туры в исследуемой сфере. Studied modern legal framework prosecutorial supervision over observance of laws in the field of sanitary and epidemiological welfare of the population. Also, given the author’s clas- sification of the legal framework for the prosecution, the conclusion about the necessity of departmental regulatory compliance among prosecutors in the study area.