Взаємодія центральних та місцевих органів виконавчої влади в умовах партійно-політичного плюралізму - Перегуда, Є.В. (Держава і право, 2012)
Досліджуються модель та механізми взаємодії Президента, Кабінету Міністрів, центральних та місцевих органів виконавчої влади в умовах домінування партійного плюралізму. За незмінності моделі нові механізми не забезпечили становлення динамічної та ефективної системи взаємодії. Исследуются модель и механизмы взаимодействия Президента, Кабинета Министров, центральных и местных органовиспол нительной власти в условиях доминирования партийного плюрализма. Принеиз менности модели новые механизмы не обеспечили становление динамической и эффективной системы взаимодействия. The model and the mechanisms of interaction of the President, Cabіnet Ministers, central and local executive bodies are researched in the dominance of party pluralism. In the invari- ability of the model new mechanisms did not provide the formation of a dynamic and effective system of interaction.