Досвід правового регулювання аграрних інтервенцій у країнах ЄС: порівняльно-правовий аспект - Семчик, В.І.; Костенко, С.О. (Держава і право, 2012)
Розглянуто певні елементи правового регулювання державних аграрних інтервенцій в Україні та країнах ЄС, проведено порівняльно-правовий аналіз з метою перейняття Україною позитивного досвіду іноземного правового регулювання державних аграрних інтервенцій. Рассмотрены некоторые элементы государственных аграрных интервенций в Украине и в государствах ЕС,а также проведен сравни тельно-правовой анализ с целью заимствования Украиной положительного опыта иностранного правового регулирования государственных аграрных интервенций. The review of certain elements of the legal adjusting of state agrarian interventions is carried out in Ukraine and in the countries of ES and it is conducted comparatively legal analysis with the purpose of adopting of positive experience of the foreign legal adjusting of state agrarian interventions Ukraine.