Методичні засади проведення моніторингу економічної стійкості сільськогосподарських підприємств - Сокол, О.Г. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Визначено систему заходів щодо підтримки економічної стійкості сільськогосподарського підприємства. Запропоновано систему моніторингу економічної стійкості сільськогосподарських підприємств. The system of measures is certain on support of economic firmness of agricultural enterprise. The system of monitoring of economic firmness of agricultural enterprises is offered.