Правові проблеми оформлення прав на землю в умовах утворення державного акціонерного товариства залізничного транспорту - Бахуринська, М.М. (Держава і право, 2012)
Висвітлюються проблеми оформлення прав на землю, а також проблеми суб’єктного складу права постійного землекористування у зв’язку з утворенням державного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування, пропонується розширення суб’єктів інституту права постійного землекори стування та внесення змін до чинного законодавства з питань закріплення земель залізничного транспорту за вказаним товариством. Освещаются проблемы оформления прав на землю, а также проблемы субъектного состава права постоянного землепользования в связи с созданием государственного акционерного общества железнодорожного транспорта общего пользования, предлагается расширение субъектов института права постоянного землепользования и внесение изменений в действующее законодательство по вопросам закрепления земель железнодорожного транспорта за названным обществом. The article deals the with the problem of land rights registration, as well as the problem of subjective right of permanent land use in view of the establishment of State Joint Stock Company of railway transport. It proposes amplification of the subjects of the institute of permanent land use law and amendments to the existing legislation regarding the assigning of the railway transport land to the abovementioned company.