Межі реалізації права приватної власності на ліси в Україні: теоретико-правовий аспект - Юрчишин, Н.Г. (Держава і право, 2012)
Досліджено теоретико-правові аспекти меж права приватної власності на ліси в Україні. Основними категоріями, які впливають на визначення поняття меж реалізації права приватної власності на ліси в Україні, є правові обмеження, обмеження права, обов’язки власників земельних лісових ділянок. Исследуются теоретико-правовые аспекты пределов права частной собственности на леса в Украине. Главными категориями, которые влияют на определение понятия пределов права частной собственности на леса в Украине, есть правовые ограничения, ограничения права, обязанности собственников земельных лесных территорий. The article is devoted to theoretical and legal aspects of the boundaries of the right of private property on forests in Ukraine. The main issues making influence on the definition of boundaries of the right of private property on forests in Ukraine are: legal limitations, limita- tions of a right, obligations of the owners of land forest plots.