Невиборні органи публічної влади як виклик традиційним підходам до політичної відповідальності - Стойко, О.М. (Держава і право, 2012)
Розглянуто причини зростання популярності невиборних органів публічної влади; визначено особливості механізмів притягнен ня їх до політичної відповідальності в умовах представницької демократії. Рассмотрены причины увеличения популярности невыборных органов публичной власти; определены особенности механизмов привлечения их к политической ответственности в условиях представительской демократии. There as on so frising popularity unelected bodies in public administration are considered. The special requirements to mechanisms of their political responsibility in the frame of the representative democracy are defined.