Класифікація операцій ООН із підтримання миру на Африканському континенті - Ямчук, А.М. (Держава і право, 2012)
Подано загальну характеристику операцій ООН із підтримання миру, що реалізовувалися на Африканському континенті. Визначено спільні та відмінні ознаки, які є критеріями для класифікації зазначених операцій. Подана общая характеристика операций ООН по поддержанию мира, которые осуществлялись на Африканском континенте. Определены общие и отличительные признаки, служащие критерием для классификации указанных операций. The author gives general characteristic of UN peacekeeping in Africa, determining common and distinctive features that serve as criteria for classification of mentioned operations.