Невтомний вчений і педагог (до ювілею П. А. Рудика) - Кресіна, І.О. (Держава і право, 2012)
20 серпня 2012 року доктор історичнихнаук, професор Рудик Петро Андрійович, який пов’язав свою долю з дослідженням проблем конституціоналізму, відзначив 75-річний ювілей.