Економічна стійкість рослинницьких галузей на підприємствах зони ризикового землеробства - Брагінець, А.М. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті досліджується економічна стійкість галузей виробництва озимої пшениці та соняшника в умовах ризикового землеробства сходу України. Визначається критична врожайність рослин в різних умовах зовнішнього середовища. Окреслюються шляхи зміцнення економічної стійкості. Economic stability of industries of production of winter wheat and sunflower in the conditions of risk agriculture of east of Ukraine is explored in the article. Critical productivity of plants is determined under various conditions external environment. It is outlined ways of strengthening of economic stability.