Маркетингова концепція інноваційної політики агропромислового розвитку у конкурентному середовищі - Лаврук, В.В. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Сформульовано загальні принципи вироблення інноваційної політики в аграрній сфері. Визначено основний зміст проблеми маркетингового підходу в агропромисловому виробництві. General principles of making of innovative policy are formulated in an agrarian sphere. Basic maintenance of problem of marketing approach is certain in agroindustrial production.