Маґістерська програма НаУКМА "Археологія та давня історія України" і Леонід Залізняк - Отрощенко, В.В. (Кам’яна доба України, 2010)
Статтю присвячено результатам роботи магістерської програми "Археологія та давня історія України" Національного університету "Києво-Могилянська академія", заснованої десять років тому Л. Залізняком. The article is devoted to the results of the master’s program “Archaeology and Ancient History of Ukraine” ten years ago founded by L. Zaliznyak at the National University of Kyiv-Mohyla Academy.