Бюджетоутворюючі податки та їх вплив на розвиток сільського господарства у Донецькій області - Прокопенко, О.А. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Стаття присвячена оцінці впливу бюджетоутворюючих податків на динаміку розвитку сільського господарства в Донецькій області. Виявлено, які показники результативності діяльності сільського господарства є найбільш чутливими до зміни податкового навантаження. The article is devoted the estimation of influence of budget form taxes on the dynamics of agricultures development in the Donetsk region. What indexes of effectiveness activity of agriculture are most sensible to the change of the tax loading are discovered.