Вплив етнорелігійних конфліктів на розвиток міжнародного туризму - Разумова, О.О. (Проблеми міжнародних відносин, 2010)
У статті розглядається вплив етнорелігійних конфліктів на розвиток міжнародного туризму. Досліджуються причини виникнення етнічних і релігійних конфліктів у різних країнах та регіонах світу. Вивчається регіональна структура конфліктів і значення міжнародного туризму в поліпшенні конфліктної ситуації в країнах і регіонах світу. Рассматривается влияние этнорелигиозных конфликтов на развитие международного туризма. Исследуются причины возникновения этнических и религиозных конфликтив в разных странах и регионах мира. Изучается региональная структура конфликтов и значение международного туризма в улучшении конфликтной ситуации в странах и регионах мира. To study ethnic and religion conflicts influence on development of international tourism. To research appearing reasons of ethnic and religion conflicts in difference countries and regions of the world. To study conflicts region structure and international tourism value in improvement situation in countries and region of the world.