Результативність розвитку виноробних підприємств України - Олексюк, О.І. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
У статті представлені результати авторського дослідження специфіки та результативності розвитку сучасних підприємств виноробної промисловості та суміжних сфер бізнесу. Сформовано загальні засади комплексної діагностики інтеграційних утворень виноробних підприємств. The article presents results of author research of specific and performance of vine enterprises development and contiguous spheres of business. General principles of complex diagnostics of integrations formations of vine making enterprises are formed.