Генезис сутності економічної стратегії та методології її формування - Хвесик, Ю.М. (Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України, 2009)
Здійснено екскурс в історію формування стратегічного підходу. Уточнено сутність поняття "стратегія" у ринкових умовах. Digression is carried out in history of forming of strategic approach. Essence of the concept "strategy" is specified in market conditions.