Концептуальні засади стратегії інформаційної безпеки США за адміністрації Барака Обами - Бєлоусова, Н.Б. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У цій статті надається стислий опис нової стратегії
інформаційної безпеки США, що втілюється в життя
адміністрацією Барака Обами, характеризуються її
особливості та перспективи. Наводиться реалізація нової
стратегії інформаційної безпеки в структурі політичних та
соціальних процесів США. В этой статье дается краткое описание новой
стратегии инфомационной безопасности США, которая
воплощается в жизнь администрацией Барака Обамы, также
характеризуются ее особенности и перспективы. Приводится
реализация новой стратегии информационной безопасности в
структуре политических и социальных процессов США. The author of this article describes main components of the
new strategy of the information security of the USA realized by
Barack Obama’s team. Positive and negative factors are presented
as well as analyses of the features and outlooks of the new strategy.
An implementation of the new strategy of information security in the
structure of political and social processes of the United States.