Парадигмы информациологической безопасности цивилизации - Куляница, А.И; Коломиец, О.В. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
В статье рассматриваются особенности безопасности
человеческой цивилизации в третьем тысячелетии. Предложен
новый информациологический подход к рассмотрению понятия
«безопасность». У статті розглянуто особливості безпеки людської
цивілізації у третьому тисячолітті. Запропоновано новий
інформаціологічний підхід до розгляду поняття «безпеки». This article is about peculiarities of human civilization security
in the 21st century. A new informatiological approach to the
consideration of “security” notion.