Технології інформаційної війни та формування іміджу політика: від теорії до практики - Малик, І.Р. (Проблеми міжнародних відносин, 2011)
У статті проведено комплексний аналіз особливостей
створення, формування та експлуатації політичного іміджу.
Особливої уваги надано застосуванням маніпулятивних
технологій інформаційних війн у політичній сфері суспільства
загалом і під час ведення політичної боротьби, зокрема. В статье проведен комплексный анализ особенностей
возникновения, формирования и эксплуатации политического
имиджа. Особое внимание уделено использованию
манипулятивных технологий информационных войн в
политической сфере общества вообще и при ведении
политической борьбы в частности. In this article the complex analysis of the specific features of
creation, formation and exploitation of the political image is carried
out. Particular attention is granted to application of the
manipulation technologies of wars in political sphere of society and
performing of political battle.