Співвідношення термінологічних значень щодо зближення та узгодженності права різних держав - Котляр, О. І. (Держава і право, 2012)
Досліджується співвідношення термінологічних значень, що стосуються зближення та узгодженості права різних держав. Исследуется соотношение терминологических значений, касающихся сближения и согласования права разных стран. The author investigates in this article the correlation of terms regarding the lawful unity and close cooperation of various countries.