Професор Орест Іллярович Матковський (до 80-річчя уродин) (Геологія і геохімія горючих копалин, 2009)
Наукова спільнота, віддаючи належне Орестові Ілляровичу Матковському як
талановитому вченому й справедливому і доброзичливому педагогові, чуйній, добрій, порядній та щирій людині, творчій і непересічній особистості, патріотові та
громадянину, щиро і тепло вітає його зі світлим ювілеєм, зичить доброго здоров’я
і довголіття в достатку й любові рідних та близьких, повазі друзів і колег, здійснення творчих задумів і нових звершень в ім’я майбуття науки в Україні.