Пам’яті Володимира Васильовича Колодія (Геологія і геохімія горючих копалин, 2009)
11 червня 2009 року перестало битися серце
Володимира Васильовича Колодія – відомого
українського геолога і гідрогеолога, доктора геолого-мінералогічних наук, професора, провідного наукового співробітника відділу нафтогазової гідрогеології, геохімії і охорони гідросфери
Інституту геології і геохімії горючих копалин
НАН України. Упродовж 53-річної наукової діяльності він зробив вагомий внесок у різні галузі
геології – нафтогазову і загальну гідрогеологію,
палеогідрогеологію, гідрогеохімію, геологію і геохімію нафти і газу, гідрологію, екологічну геологію тощо.