Пам’яті Миколи Івановича Галабуди (Геологія і геохімія горючих копалин, 2009)
21 жовтня 2009 року відійшов у вічність визначний український учений Микола Галабуда
– головний науковий співробітник відділу геології нафти і газу ІГГГК НАН України, член-кореспондент УНГА, доктор геолого-мінералогічних наук.