Моніторинг у системі стратегічного управління підприємством - Берідзе, Т.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Визначення покрокового алгоритму побудови дискримінантної моделі, що дозволить виділити групи підприємств з різним економічним станом.