Україна на міжнародному ринку інвестицій - Агафоненко, О.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є дослідження іміджу України на міжнародному ринку інвестицій, аналіз сучасного стану процесів іноземного інвестування в країну та визначення перешкод для інвесторів та шляхів їх подолання.