Оцінка мотивації персоналу в процесі аудиту виплат працівникам - Бойчик, Т.В.; Кучерова, Т.П.; Садиченко, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – доповнення завдань аудиту виплат персоналу шляхом дослідження системи матеріального та нематеріального стимулювання на підприємстві та її впливу на показники продуктивності праці.