Роль бюджетування і бухгалтерського (управлінського) обліку у системі управління вищими навчальними закладами - Григорів, О.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета. Розкрити роль та зв’язок бюджетування із бухгалтерським (управлінським обліком) у системі управління ВНЗ.