Організація внутрішнього контролю невиробничих витрат на підприємствах - Козаченко, А.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета написання статті полягає у системному дослідженні функцій та завдань внутрішнього контролю за невиробничими витратами підприємств та їх впливу на фінансовий результат діяльності.