Оцінка податкового потенціалу регіону - Кондратенко, Н.Г. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є дослідження податкового потенціалу регіону, аналіз формування та оцінка податкового потенціалу регіону (на прикладі Донецької області).