Принципи та закономірності організації інтеграційної взаємодії підприємств туристично-рекреаційного кластеру - Куніцин, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є визначення системи принципів та закономірностей організації кластерної взаємодії виробників туристичного продукту, орієнтованої на розвиток передумов керованого поширення внутрішніх інтеграційних процесів представників туристично-рекреаційного кластеру.