Тенденція розвитку ринку праці в регіонах України - Богатирьов, К.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є дослідження сучасного стану ринків праці у розрізі
регіонів України, окреслення основних проблем розвитку та визначення напрямків подальшого розвитку.