Організаційні засади погодженого управління дебіторською та кредиторською заборгованістю підприємства - Іванов, С.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є визначення підходів щодо погодженого
управління кредиторською та дебіторською заборгованістю підприємства на основі аналізу дебіторів та
кредиторів, контролю за співвідношенням між ними, розробки політики щодо розрахунків з покупцями та
постачальниками.