Закономірності фінансового регіоналізму - Ковтонюк, К.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є аналіз закономірної природи становлення і розвитку фінансового регіоналізму,
який обумовлений, насамперед, дією об’єктивних економічних законів та особливостями їх прояву на
регіональному рівні, а також гармонізацією економічних інтересів суб’єктів міжнародних фінансових
відносин.