Дослідження становлення та розвитку іпотечного ринку в епоху СРСР - Лохматова, М.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є вивчення особливостей становлення іпотечного ринку в СРСР, які є передумовою для розвитку іпотечного ринку на сучасному етапі.