Основні шляхи вдосконалення матеріального стимулювання працівників підприємств аграрного сектора економіки - Майданевич, П.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є розробка шляхів удосконалення матеріального стимулювання праці працівників підприємств аграрного сектора економіки.